Menu

Concentració Marea Pensionista

2018-02-10 - Events, Marea Pensionista


 

Detalles y Descripción

Volem dir-li a la ministra que no estem d’acord amb la miserable pujada de les pensions del 0,25%. Per a això en la concentració pretenem cremar les cartes que hem rebut per mostrar la nostra indignació. Volen acabar amb les pensions publiques i aquest any 2018 és vital per oposar-nos a les reformes i retallades del govern.

Hora y Lugar

La concentració tindrà lloc dijous que ve 22 de febrer a les 10:30. Us esperem. Correu la veu entre els vostres familiars, amistats i coneguts.

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies