Menu

Marea Pensionista: Celebració de la 4ª Assemblea

2017-03-28 - Events, Marea Pensionista


Benvolguts i benvolgudes:

Les pensions públiques, es troben en un moment crucial. Els polítics diuen que el sistema no és sostenible, nosaltres estem convençuts que és una gran mentida, aquest és, avui en dia, un dels principals problemes al que s’enfronta el nostre país.

Des de l’AVV, una de les fundadores de la Marea Pensionista, et convidem a la celebració de la seva 4ª Assemblea:

DIA 1 D’ABRIL
Cotxeres de Sants
a partir de les 10:00 h.

Us hi esperem!!

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies