Menu

Fira d'Intercanvi de Joguines dia 20 al Parc del Clot a partir de les 11:00h.

2016-11-18 - Events, Events al barri

Fira d'Intercanvi de Joguines 2016

La Fira d’Intercanvi de Joguines, és una trobada de nens i nenes de 6 a 12 anys, acompanyats per adults, on es podran intercanviar amb altres nens i nenes, qualsevol joguina exposada, sense fer servir diners.

L’intercanvi tindrà les següents característiques:

Els objectius pedagògics d’aquesta activitat són:

Bases per un bon funcionament

Com han de ser les joguines:

Joguines que fomentin la motricitat, la imaginació, la creació, el pensament lateral, lògic, matemàtic, el llenguatge, el treball de les emocions, entre altres destreses i qualitats. Així mateix caldrà que fomentin el respecte entre homes i dones, sense cap tipus de discriminació i que siguin respectuoses amb el medi ambient i que fomentin una cultura de pau.

 

 

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies