Menu

Premis Sant Martí 2016

2016-11-14 - Events, Participació al Districte

20161111_202826El Domi Sandoval guanyador en els 54ens Premis Sant Martí per la seva trajectoria social

Com a “Soci”, volem destacar el premi rebut pel Domi per la seva trajectòria social, com a membre de l’Associació de Veïnes i Veïnes del Clot-Camp de l’Arpa, com a impulsor de la Marea Pensionista. Com a reacció a les primeres retallades en les pensions públiques, va començar a promoure, al barri i arreu, un moviment per la defensar-les. Com que la seva visió sempre va més enllà, va anar estenent aquest moviment de pensionistes per altres barris, per altres ciutats i, finalment per tot l’Estat. Les moltes hores i quilòmetres, que li ha dedicat han tingut els seus fruits amb la constitució de la Marea Pensionista a nivell de l’Estat espanyol que actualment és la principal organització de mobilització dels pensionistes.

La mateixa visió i voluntat de canvi global l’ha portat a participar en el moviment del 15M i a impulsar també les Marxes de la Dignitat. En els últims temps s’ha dedicat a crear la Marea de Marees, una coordinadora de lluites sectorials (sanitat, ensenyament, pensions, aturats, etc.) amb la intenció de constituir un front comú dels diferents sectors en lluita amb la finalitat de compartir mobilitzacions, i que aixi,, conjuntament, els moviments socials tinguin molt més pes i influència.

Durant el lliurament del premi, a banda de donar les gracies, no va perdre l’oportunitat de reclamar algunes coses o, com ell va dir, de “chafar algunos callos”, com per exemple recordar al Districte la situació amb què les veïnes de la plaça del Mercat estan vivint degut als sorolls provocats pel forn Pannus. Un altre “callo” a què es va referir, dirigit a la Generalitat, és la indignació, per la pena de presó que es demana per  l’Eliseo  i la Verònica  Loyé i per els membres de la PAH. El desnonament dels Loyé, al 2011, es va fer famós per la violència amb què es va executar. I també va recordar que com a “Soci”, continuarem enganxant cartells informatius de les nostres activitats pel barri, malgrat que algun guàrdia urbà es dediqui sistemàticament a posar-nos multes que mai podrem pagar (ja portem 1500 euros). El regidor Muntaner, va ser receptiu a tots els “callos” exposats per el Domi. Esperarem a veure si s’actua en cada una de les situacions esmentades.

VEURE VIDEO

 

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies