Menu

IV Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC)

2015-10-21 - Ecologia i Mediambient, Events, ZZ_Pendent Classificació

Fira Economia SolidariaUn any mes, el recinte Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20, Barcelona) acollirà la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que es celebrarà dissabte 24 d’octubre de 10 a 20.30 h i el diumenge 25 de 10 a 14.30 h. La sessió inaugural tindrà lloc el divendres anterior, dia 23, entre les 19:30h i 21:00h.

Enguany, la Fira vol enfortir i donar a conèixer la xarxa de l’economia social i solidària i ho vol fer des d’una “perspectiva feminista, acollidora, plural, subversiva, curosa, creativa, honesta i plena de coratge”.

L’edició 2015 tindrà com a eixos temàtics principals el desenvolupament comunitari i el mercat social, el consum responsable i la sobirania alimentària, les economies feministes i el lligam entre els drets fonamentals i l’economia social i solidària.

L’Economia social i les necessitats quotidianes

La Fira vol ser una mostra de com l’economia social pot oferir tots aquells productes i serveis que les persones podem necessitar en la nostra vida quotidiana: habitatge, alimentació, oci, finances i assegurances ètiques…

En aquest sentit, els expositors s’estructuren en els apartats següents:

Autor: Montse Mateo

Entitat redactora: Suport Associatiu

Xarxanet

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies