Menu

Xerrada: Qui cuida al cuidador/a?

2015-10-13 - Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació
mansEl proper dijous dia 15 de octubre a les 19h, es farà una xerrada dedicada a les “persones cuidadores”, que dediquen el seu temps a cuidar un familiar dependent i acaben per descuidar-se a elles mateixes.
La xerrada estarà impartida per Respira Psicòlegs, un grup de psicòlegs que ajudaran  a gestionar de forma positiva i saludable la dificultat que suposa cuidar a persones que necessiten una atenció especial.
La xerrada es farà en el nostre local: c/Sibèlius, 3,
Si el tema us interessa o coneixeu alguna persona que li pugui interessar, No podeu faltar!!

 

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies