Menu

Mercat Solidari 17 i 18 de maig

2014-05-09 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Mercat Solidari 2014Aquesta iniciativa se celebra cada any al mes de maig, durant les Festes de Primavera.

Dissabte 17 de maig de 10 a 14h. a la Plaça del Mercat (Tómbola i espectacle infantil)

Diumenge 18 de maig de 10 a 14h. Parc del Clot (Tómbola, Mercat de 1ª i 2ª mà, Tallers infantils, Espectacles

L’objectiu del Mercat Solidari és celebrar una festa per finançar un projecte de solidaritat i cooperació. Les entitats del barri treballen conjuntament per assolir l’èxit de cada una de les convocatòries. Aquest serà el tercer any que els fons recaptats es destinaran, donat la situació de crisi que estem patint, als infants del Clot – Camp de l’Arpa.             

      Amb la recaptació del Mercat Solidari 2013, amb un import de 7.302,89 €  s’han beneficiat molts infants del barri. La gestió de l’adjudicació ha estat tutelada pels Serveis Socials del Clot – Camp de l’Arpa amb la col·laboració de les direccions  de les escoles.

Els responsables d’aquesta acció és la Comissió Mercat Solidari de la Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa. Oberta a totes les persones i entitats que vulguin participar.

El Mercat Solidari acull diverses actuacions; un mercat d’objectes de segona mà; dues tómboles solidàries; un sorteig, on els premis provenen de les donacions de les entitats del barri i d’empreses col·laboradores.

Des de l’any 2000 en que vam començar el Mercat Solidari hem ajudat a tirar endavant diferents projectes de cooperació a Etiòpia (alimentació ) , els campaments de refugiats sahrauís de Tinduf (dispensari i equipaments culturals) i Bòsnia i Hercegovina (formació de formadors de persones cegues, i formació de mestres)- Projectes de les entitats: Adia, Mestres per Bòsnia i Sant Martí amb el Sahara

 L’any 2010 el projecte de Mercat Solidari va guanyar la 48ena. edició dels premis Sant Martí.

 La situació econòmica és patida especialment pels infants, que són absolutament depenents. Per això, amb la col·laboració dels Serveis Socials del Clot-Camp de l’Arpa i treballant en xarxa amb les direccions i les AMPES de les escoles, el Mercat Solidari és bolcarà a dotar i completar ajuts per material escolar, sortides escolars i colònies.

La cohesió social que perseguim amb la nostra acció és avui dia un valor molt necessari.

Esperem la vostra col·laboració amb l’aportació de material divers per a les tómboles i el sorteig, amb el compromís que aquest no es destinarà a la venda. Així aconseguirem que el XVè Mercat Solidari, sigui l’acte principal de les Festes de Primavera del nostre barri del Clot Camp de l’ Arpa.

Intentem amb aquest acte, fer arribar una mica més de caliu humà en racons de les famílies menys afavorides.

Moltes gràcies

Comissió Mercat Solidari de la Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa.

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies