Menu

Registre multitudinari de peticions de revalorització de les pensions

2014-03-24 - Events, ZZ_Pendent Classificació

marea pensionista

Us informem que la Marea Pensionista, de la qual forma part juntament amb altres entitats la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, organitza demà dimarts 25 de març un registre multitudinari de peticions d’abonament de l’IPC de l’any 2012 i de revalorització de la pensió congelada pel Govern del PP mitjançant el Reial Decret Llei28/2012 del 30 de novembre.

La cita és a les 11 hores davant la seu provincial de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, al carrer Sant Antoni Maria Claret, número 5 de Barcelona.

Més informació:

www.mareapensionista.org

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies