Menu

MARXA DE LA DIGNITAT 22 de març 2014

2014-02-20 - Events, ZZ_Pendent Classificació

novecento

Diferents organitzacions socials, polítiques i sindicals, s’han reunit per coordinar una mobilització a nivell estatal amb l’objectiu de lluitar conjuntament contra les polítiques antisocials dels governs guardians de l’ortodòxia de l’FMI, UE i el BCE com el govern central i el govern de Catalunya.

Partint d’una proposta del SAT d’Andalusia i altres organitzacions, es convoca una MARXA DE LA DIGNITAT que s’iniciï a tots els territoris possibles amb l’objectiu de confluir finalment a Madrid el proper 22 de març.

 Estem davant d’una situació absolutament límit. L’atur, la precarietat, la pobresa, la repressió i les seves polítiques retrògrades entre molts altres motius ens situen en un moment de màxima alerta que precisa que tots i totes ens mobilitzem per recuperar els nostres drets i revertir la situació.

 Per tal d’aconseguir-ho, ens plantegem articular un moviment col·lectiu amb els següents objectius:

Fins el moment, han participat de les reunions inicials organitzacions com Estudiants en Lluita, Papers per a tothom, Iaioflaut@s, 15M, Gent gran de la Plaça Catalunya, Assemblea d’aturats i aturades de Barcelona, Assemblea d’aturats i aturades del Baix Llobregat, Coordinadora d’assemblees d’aturats i aturades, COBAS, Col·lectiu Ronda, Procés Constituent, PCPC, Joventut Comunista, IAC, CGT Catalunya, Endavant, CUP, Assemblea Groga, Corrent Roig, Front Cívic, Casal, i EUiA

Organitzacions de Barcelona, de Tarragona, Girona (des de la Xarxa pels Drets Socials), entre altres localitats ens estem coordinant i treballant per tal de dur a terme la MARXA DE LA DIGNITAT.

A Catalunya, volem que aquesta mobilització sigui massiva, unitària i contínua, i per això, fem una crida a tots els moviments i organitzacions socials, veïnals, sindicals i polítiques del nostre país com també a tots els mitjans de comunicació alternatius per tal que s’hi impliquin i participin en l’organització i difusió d’aquesta iniciativa.

Així doncs esperem que pugueu debatre aquest tema a les assemblees de les vostres organitzacions i adherir-vos a la convocatòria.

La propera reunió a Barcelona, serà el dijous 30 de gener al Col·lectiu Ronda (entrada pel carrer Sant Pere mes alt, 59) a les 18’30h

 Per més informació:

http://www.youtube.com/watch?v=u9hzcLxYRxE

www.marxadeladignitat.org

https://twitter.com/marxadignitat

https://www.facebook.com/pages/Marxa-de-la-Dignitat/1385267185066773?notif_t=fbpage_fan_invite

 Telèfons de contacte: 639390710 / 633293887

Direccions de correu electrònic: info@marxadeladignitat.org / extensio@marxadeladignitat.org

 

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies