Menu

Vols formar part d'un grup de consum?

2013-12-12 - Ecologia i Mediambient, ZZ_Pendent Classificació

fruites i verduresUn grup de veïns i veïnes estem formant un grup de consum que participa del projecte PLANESES  d’agricultura ecològica i regenerativa que treballa perquè el menjar local i ecològic pugui ser accessible per el màxim nombre de persones.

Com es fa? Utilitzant mètodes d’agricultura regenerativa i optimitzant la distribució dels productes mitjança la creació de grups de consum. D’aquesta manera ajudem a cuidar la nostra salut i la de la terra que ens proporciona els aliments.

Què és un grup de consum? Un Grup de Consum és un grup de famílies que es coordinen per a rebre les seves cistelles en un mateix punt de recollida i que garanteixen una compra setmanal mínima de 200€ (entre fruita i verdura) sumant les comandes de totes les famílies que formen el grup.  No hi ha un consum mínim per família.  Un grup de consum et permet accedir al consum de productes locals i ecològics de manera fàcil, amb un preu just i participar activament del projecte, participant en les activitats i espais que posen a la teva disposició.

“Una cistella personalitzada, fàcil de fer, sense obligacions”

Què ofereix la cistella.

–          Verdures ecològiques i de temporada del propi hort.

–          Fruites ecològiques i de temporada d’altres productors.

–          Productes artesans locals d’altres productors (pa, formatge, iogurt, conserves, vi ) i productes de comerç just.

–          La possibilitat de conèixer i participar activament en el projecte de PLANESES, visitant l’hort i gaudint d’un programa d’activitats formatives que s’organitzen, o inclús proposar  alguna activitat o taller.

Quines feines implica un grup de consum? Tota la feina de gestió de les comandes: fer les cistelles i els cobraments, es fa des de PLANESES de  manera individualitzada per a cada família.  La feina més important que és demana als integrants d’un grup de consum és ajudar a crear el grup, ajudar a buscar famílies que vulguin participar del projecte i concretar un punt de recollida per les cistelles.

Un grup de famílies  ja hem donat el primer pas. Hem creat un grup de consum i tenim el punt de recollida per les cistelles al local de l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa.  El dia de recollida serà els dijous de 18 a 21hores.  Si vius al barri i encara no has trobat un grup de consum o potser has contactat amb algun però està ple, t’animem a que et posis en contacte amb nosaltres a:

Vocalia de medi ambient

xarclot@hotmail.com

Associació de VeÍns Clot-Camp de l’Arpa

Sibelius, 3 baixos

T. 932324610

avclotcampdelarpa@gmail.com

El nostre horari es de dilluns a dijous de 18 a 21 hores.

 Si vols mes informació del funcionament i dels preus:

http://www.planeses.cat

O trucant al 658838860

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies