Menu

Xerrada: Productes Bancaris Tòxics

2013-10-29 - Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació

El proper 6 de novembre l’Associació de Veïns i Veïnes del Clot- Camp de l’Arpa, us convidem a participar a la xerrada sobre Productes Bancaris Tòxics. Accions Preferents, Clàusula Sòl, etc…a càrrec d’en Carles Pastor a les 19:0h al nostre local.c. Sibelius núm 3.

Davant de l’actual situació social, la no devolució del producte per part dels bancs, així com la manca de resposta política eficient davant d’aquesta problemàtica social creiem important que la societat s’organitzi i tingui consciència col·lectiva de la problemàtica, així com de les possibles accions socials i jurídiques que emprendre.

Us esperem

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies