Menu

EL CLOT-CAMP DE L’ARPA CELEBRA LES FESTES DE PRIMAVERA DEL 4 AL 18 DE MAIG

2013-05-10 - Events, ZZ_Pendent Classificació

El barri celebra com cada any l’arribada del bon temps amb activitats a l’aire lliure. Aquest 2013 les dates escollides són del 4 al 18 de maig, dies en els que les entitats i veïns i veïnes es bolcaran per oferir un programa d’actes ben divers.

El dia 4 de maig es donarà el tret de sortida amb una novetat, la presentació de la Coordinadora Infantil i Juvenil del Clot-Camp de l’Arpa (COMICC). Després d’uns anys de la creació de l’organisme, s’han reactivat de nou per dinamitzar el sector de les entitats dedicades al lleure dels més petits. Per donar-se a conèixer oferiran una activitat pels adolescents al matí, una per als infants a la tarda i conclouran la jornada amb un sopar de germanor. El mateix dia, al vespre, l’entitat Mestres x Bòsnia celebrarà l’acte de dissolució de l’entitat amb activitats i un concert al Centre Cultural la Farinera del Clot.

A més a més, no ens podem oblidar de les activitats ja consolidades que any rere any protagonitzen les Festes de Primavera. El divendres 10 se celebrarà la final de l’Emmaketa’m, concurs de maquetes joves del barri; el dissabte 11 per la tarda tindrà lloc el tercer Cercavila de Cultura Popular; i el dissabte 18 de maig es durà a terme la segona edició de l’Skate Day, així com el Concert Jove al Parc del Clot.

El 14è Mercat Solidari continua treballant per als infants del Clot-Camp de l’Arpa

Una de les activitats estrella de les Festes de Primavera és el Mercat Solidari. Enguany arriba a la 14a edició, i com l’any passat i davant la situació econòmica de moltes famílies amb infants, es treballarà per ajudar als nens i nenes de casa. Gràcies a la coordinació de 6 AMPA’s  i els Serveis Socials del Districte, sota el paraigües de la Federació d’Entitats, l’any passat van ser 99 els infants que van gaudir d’accés a llibres, de la participació en activitats de lleure extraescolar o de quedar-se al menjador de l’escola.

L’objectiu és que els infants propers a nosaltres puguin seguir creixent sense sentir-se exclosos per una maleïda crisi, de la qual ells (ni molts de nosaltres) no en són culpables. És per això que des de l’organització s’anima a tothom a donar suport, formar part de l’equip de treball i de participar de l’activitat els dies 11 i 12 de maig, sota el lema “al Camp de l’Arpa i al Clot, per la canalla fem de tot”.

Consulta tota la programació a: http://www.slideshare.net/comunicaciofarinera/trptic-festes-de-primavera

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies