Menu

Sant Jordi Intercultural

2013-04-21 - Events, ZZ_Pendent Classificació

 EL PROJECTE ICI CLOT I EL CENTRE CULTURAL IMPULSEN CONJUNTAMENT AMB D’ALTRES ENTITATS LA DIADA DE SANT JORDI A LA FARINERA

El 23 d’abril s’oferirà a l’esplanada del Centre Cultural una tarda participativa intercultural amb multitud de tallers gratuïts

 El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural del Clot (Projecte ICI), l’Associació Titerearte, el Club Social AREP, la Fundació Joia, el Centre Cultural Islàmic Català, la comunitat de xinesos del Clot-Camp de l’Arpa, Dones i Comunitat i el Centre Cultural la Farinera del Clot s’han unit per preparar la diada de Sant Jordi de forma ben diferent a l’habitual. Amb la intenció d’anar més enllà de la tradició de la rosa i el llibre, volen apropar al màxim de gent i cultures possible aquest dia amb una tarda farcida d’activitats per a tots els públics.

 A partir de les 17h i a l’esplanada del Centre Cultural, s’oferiran tallers de titelles de dracs, de punts de llibre amb cal·ligrafia xinesa i àrab, un espai de contes, ping-pong per a tothom, un espai de jocs xinesos i un d’intercanvi de llibres, danses del món participatives i un micròfon literari obert entre d’altres. En definitiva, un conjunt d’activitats gratuïtes orientades a fomentar la convivència i a celebrar el Sant Jordi d’una forma sens dubte comunitària.

 Poemes 5 x 20

El dilluns 22 a les 20h i per anar escalfant motors, el Centre Cultural us convida a una lectura oberta de poemes de Marià Villangómez Llobet, Miquel Martí i Pol, Bartomeu Rosselló-Porcel, Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu. Una vetllada on vint persones llegiran un conjunt de poemes d’aquests autors.

 SANT JORDI A LA FARINERA

 POEMES 5 X 20

Dilluns 22 d’abril

20h – Auditori del Centre Cultural

 TARDA PARTICIPATIVA I INTERCULTURAL

Dimarts 23 d’abril

A partir 17h – Esplanada del Centre Cultural

 

Activitats gratuïtes

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies