Menu

Assemblea Social del Clot-Camp de l'Arpa

2013-04-11 - Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació

Dimecres 24 d’abril

Hora: 16:00

Lloc: porxos de l’Escola Farigola (carrer Hernán Cortés)

Assemblea Social al carrer – Atri de l’Escola Farigola (reivindicació: Ensenyament). Activitat que pretén unir la presentació de l’assemblea als pares i mares del barri (motiu del lloc i hora escollides), el suport a la comunitat educativa davant les retallades, la continuació de l’anàlisi sobre l’estructura i objectius d’aquest fòrum popular i la decisió sobre la propera trobada reivindicativa (sanitat? pensions? desnonaments?).

Informació de l’Assemblea: http://clotcampdelarpa.escomo.es/

Etiquetas: ,

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies