Menu

Mercat de segona mà i d'intercanvi a l'Escola Balmanya

2013-04-03 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Un grup de pares de l’escola Antoni Balmanya de Barcelona, estan organitzant un mercat de segona mà, amb la finalitat de fomentar la idea d’un consum respoinsable i sostenible, allargant la vida dels objectes
més enllà de l’ús que li pugui donar un sol nen.
Dia: 21 d’abril
Hora: de 11:00 a 14.=0 hores.
Més informació:
https://www.facebook.com/Balmercat

mercatbalmanya@yahoo.com

NOTA BALMERCAT 2.013

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies