Menu

Teatre-Forum: Mustafà és al replà

2012-11-07 - Events, ZZ_Pendent Classificació

En una comunitat de veïns ens trobem amb un problema que afecta a tots. Malgrat una convivència normal davant certs interessos sorgeixen conflictes on aniran aflorant actituds carregades de prejudicis i estereotips envers l’altre que s’agreugen amb els rumors. Això crea una barrera comunicativa i una distància que fa impossible trobar una solució conjunta.

Dirigida per: Jordi Forcadas

Interpretada per: Holga Pallejà, Eva Castillo, Eduard Benito, Alí Hamidou i Lluís Cases

Lloc: Escenari fix de Festa Major: Rogent-Bassols

Data i hora: Dijous 8 de novembre a les 17:00 h

Organitza: Comissió de Festa Major i AAVV Clot-Camp de l’Arpa

Veure video

Més informació: www.patothom.org – 93 442 92 82

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies