Menu

RECTA FINAL DE LA ILP

2012-10-26 - Events, ZZ_Pendent Classificació
 

La darrera sortida conjunta per recollir signatures  es fara els dies dissabte 27 i diumenge 28 d’octubre. Aquell cap de setmana, les diferents Plataformes d’Afectats per les Hipoteques de tota Catalunya així com diverses entitats que recolzen la ILP sortirem a recollir signatures. Estem convençudes de que si fem aquest últim esforç durant aquests últims dies passarem la barrera del mig milió i tornarem a demostrar que les associacions de veïnes i veïns, entitats de barri i tota la ciutadania estem més units que mai per demostrar que la nostra lluita té legitimitat absoluta.

Ens trobaras a:

dissabte 27 a la plaça del Mercat de 10:30 a 13:30

dissabte 27 al carrer Rogent/Mallorca de 17:00 a 20:00 hores

E l proper 31 d’Octubre acaba el període de la ILP i haurem de dipositar els plecs de signatures obtinguts en els darrers mesos d’agost, setembre i octubre a les oficines del cens provincial per a la ILP, esperant haver superat el mínim de les 500.000 signatures que exigeix la Llei per debatre la ILP en el Congrés.

Él DILLUNS 29 d’OCTUBRE, serà l’últim dia de recollida de plecs al local de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH-Barcelona), al carrer dels Enamorats nº105. Estem en bon camí però cal fer l’últim gran esforç. Per això us animen a venir al nostre local del carrer Sibelius, 3 de dilluns a dijous de 18:00 a 21:00 hores per signar la ILP i continuar amb la recollida de signatures doncs hem de superar aquesta barrera i ser capaços de demostrar que tenim el suport de la majoria de la població.

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies