Menu

Petits Somriures

2012-10-24 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Petits Somriures del Foment Martinenc i el Banc del Temps de Sant Martí us convida a la festa de presentació del nostre grup solidari

El dia 27 d’octubre, de 10h a 19h fem una festa infantil a la Plaça de l’Oca al Clot-Camp de l’Arpa amb l’únic objectiu de donar-nos a conèixer i recollir donants per poder fer front a les despeses que ens comporta tots els tractaments de salut.

La festa, constarà de la “venda-donació” de collarets i polseres (fets per nosaltres), llibres de segona mà, i moltes coses que la gent han anat regalant per l’ocasió, actuacions musicals i molta xerinola!!!!

Actuacions:

11h                     Tabalers del Clot

11.30h                Màgia

12h                     Esbart infantil St. Jordi del foment Martinenc

12.30h               Lola l’Encantadora de contes

16.30                  Quartet clàssic

17h                     Pallasso Marc Oriol

17.30h               Actuació musical amb acordió

18h                    Actuacií d’acordió i ballarina

18.30h               Fi de festa Timbalers

Us hi esperem!!!

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies