Menu

Assemblea Informativa: Trinxant – Meridiana

2012-10-23 - Equipaments, Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació

Reivindiquem que es doni un fort impuls a la transformació de la zona: habitatges, zona verda, …..
Cal exigir la dignificació i la normalització definitiva !
Veniu a l’assemblea informativa :

Dimecres 24 d’Octubre a 2/4 de 8 (19,30 h.) al nostre local
 

La transformació de la zona porta massa retard i, de moment, no hi ha l’empenta política i econòmica necessària per complir els terminis aprovats. A la reunió s’explicaran les últimes informacions que tinguem sobre el tema (aparcament soterrani, expropiacions, etc.) i debatrem entre tots sobre com aconseguir el que reclamem fa tants anys. Us esperem.

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies