Menu

No devem, no paguem 13 d'octubre

2012-10-11 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Estem a una mica més de 10 dies del termini de la ILP, per això us volem convocar a la manifestació global del 13 d’octubre: “No debemos. No pagamos.Cacerolada global.” Volem aprofitar l’ocasió per fer una gran recollida de signatures totes juntes, per això hem quedat el dissabte 13 d’octubre a les 17.30h a la porta del Banc d’Espanya, a Plaça Catalunya. Us convidem a venir amb les samarretes de la PAH i carpetes per poder recollir les signatures. Nosaltres portarem plecs i els repartirem allà mateix.

Ens veïem el dissabte al Banc d’Espanya a les 17.30h

Estamos a un poco más de 10 días de la finalización de la ILP, por eso os queremos convocar a la manifestación global del 13 de octubre: “No debemos. No pagamos.Cacerolada global”. Queremos aprovechar la ocasión para hacer una gran recogida de firmas todas juntas, por eso hemos quedado el sábado 13 de octubre a las 17.30h en la puerta del Banco de España, en Plaza Cataluña. Os invitamos a venir con las camisetas de la PAH y traer carpetas para poder recoger las firmas. Nosotras llevaremos los pliegos y los repartiremos allí mismo.

Nos vemos el sábado en el Banco de España a las 17.30h

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies