Menu

Solidaritat al barri del Clot-Camp de l'Arpa

2012-10-08 - Events, ZZ_Pendent Classificació

El passat dia 6 es va organitzar una jornada “especial” perquè les entitats i associacions que estem recollint signatures per la ILP de dació de pagament de les hipoteques, sortíssim totes al carrer aquell mateix dia. La nostra taula va estar instal·lada al mati a la Plaça del Mercat i a la tarda al carrer Rogent-Mallorca. Hem de dir que l’afluència de persones que es va acostar a les taules va ser constant al llarg de tot el dia. Ni tan sols vam tenir que utilitzar el servei de megafonia per fer la crida. Les persones que passejaven o estaven de pas per la zona s’acostaven directament a la taula per signar. Algunes poques preguntaven perquè eren aquelles signatures, però la majoria, quant volíem explicar de que es tractava, deien que ja ho sabien i ens desitjaven molta sort en la recollida.

Veure VIDEO:

 Aquí os deixem unes fotografies que va fer una de les persones que va signar la ILP i que molt amablement ens las ha enviat perquè les publiquem en el nostre bloc.

 

Fotografies realitzades per Ana Mar López Contreras

Recordeu que fins final d’octubre tenim temps per continuar recollint signatures. Si encara no has signat pots passar per el nostre local del carrer Sibelius, 3 de dilluns a dijous i de 18:00 a 21:00 hores per la secretaria per deixar la teva signatura. També ens trobaràs a la plaça del Mercat o al carrer Rogent a la taula que per tal fi hem organitzat.

NO T’OBLIDIS DE SIGNAR!!!

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies