Menu

El nou mercat del Encants per la primavera

2012-10-04 - ZZ_Pendent Classificació

Sempre se’ns ha venut que la clau de volta per a la remodelació de Glòries, era el trasllat del mercat dels Encants (fira de Bellcaire), per efectuar els grans canvis (enderroc del tortells i construcció de túnels). Segons el Compromís de 2007, estava previst per la primavera del 2011. La penúltima previsió era per a finals d’any. Ara ha sortit publicat que serà per la primavera del 2013 (dos anys més tard del previst inicialment), el que fa suposar que l’enderroc del tortell també s’enderrirà un cop més (del març al maig probablement).

Amb un procés complex de muntatge, el divendres 21 de setembre es var hissar la primera fase de la coberta del nou Mercat dels Encants. És una coberta triangular situada a 24 metres d’altura, que permetrà mantenir la sensació de comprar a l’aire lliure. Es tracta de la primera fase de la hissada i el sostre no estarà muntat del tot fins al desembre. Amb un pressupost de més de 56 milions d’euros, es preveu que el nou mercat comenci a funcionar a ple rendiment cap a l’estiu.

Video

Més informació

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies