Menu

"Violència masclista en la parella:desmuntem mites?"

2012-09-22 - ZZ_Pendent Classificació

 Aquesta informació ens ha arribat de  l’ICD (IUnstitut Català de la Dona) de l’Exposició Virtual “Violència masclista en la parella: desmuntem mites?”.

Per veure el video clika aquest enllaç

 Es una versió online de l’exposició realitzada per l’ICD de caire itinerant. Aquesta versió online permet divulgar i sensibilitzar sobre els mites i estereotips de gènere que estan a l’arrel de la violència masclista. També per a treballar amb l’equip de professionals dels serveis de cara a la sensibilització.

La versió on line de la mostra proposa de manera àgil i clara la revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple, desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s’ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t’estima o que és necessari patir per poder mantenir una relació. Alhora, ofereix  idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista. També fa divulgació de la línia telefònica 900 900 120 d’atenció a les dones en situació de violència, de la qual estem realitzant una campanya de difusió per facilitar que en tinguin coneixement totes les persones que la puguin necessitar.

Programa d’Intervenció Integral contra la Violència MasclistaÀrea de Planificació i Seguiment del Pla d’Actuació del GovernInstitut Català de les DonesPl. Pere Coromines, 1-3  | 08001 Barcelona | Tel. 935 539 663 | Fax 933 216 111julia.deandres@gencat.cat  | http://www20.gencat.cat/portal/site/icdones

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies