Menu

Xerrada-Debat: Pacte Fiscal, dèficits fiscals i dèficits socials.

2012-09-19 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Dijous 20 de setembre
a 2/4 de 8 (19,30 h.) al local AV
Parlarà: Maite Vilalta, economista i professora de la Universitat de Barcelona
Alguns polítics insisteixen últimament en que gran part dels problemes dels ciutadans i de l’economia venen dels “dèficits fiscals” amb la resta de l’estat, i que les solucions són el “pacte fiscal”, més sobirania, etc..  Sembla que en part pot ser aixi però no està molt clar (hi ha molts interessos en joc). Per això hem demanar a la Maite Vilalta, que coneix bé el tema, que ens informi de les dades reals, de les diferents alternatives, d’altres aspectes que hi influeixen.

Si vols acostar-te més a la realitat d’aquest tema no faltis a la xerrada.

Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa
Carrer Sibelius 3

Tel.93-2324610

Etiquetas: ,

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies