Menu

8 setembre / bicicletada reivindicativa

2012-09-05 - Events, ZZ_Pendent Classificació

En defensa dels drets socials i nacionals

Dissabte 8 de setembre a les 11:00h. quedem al carrer Sibèlius, davant de l’Associació de Veïns del barri. Passejarem pel barri assenyalant les problemàtiques que patim i que no paren d’augmentar i pedalejarem fins acabar a la plaça del Mercat on ens espera un picapica

MANIFEST

fulleto-manifest de la bicicletada 8 set Clot-Camp de l’Arpa-1

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies