Menu

Jornades d'Unitat contra el feixisme i el racisme

2012-06-01 - Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació

Com podem aturar l’extrema dreta?

Polítics xenòfobs, ‘centres socials’ nazis, agressions feixistes al carrer…

L’objectiu d’aquestes jornades es ajudar-nos a fer front a les creixents amenaces, de la manera més coordinada i unitària posible. Estan adreçades a totes les persones preocupades per aquest tema. Us animem a participar!

http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/jornades/

dissabte 2 de juny · 11h-24h · Espai Jove La Fontana, Gran de Gràcia 190 (Metro Fontana L3)

Amb la participació, entre d’altres, de: Weyman Bennett, Unity Against Fascism (GB); Rosa Cañadell, portaveu d’USTEC; Esteban Ibarra, Movimiento Contra la Intolerancia; Miquel Ramos, Obrint Pas; Rosa Toran, Amical Mauthausen; La Xixa Teatre

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies