Menu

"No falten cadires, sobra cinisme"

2012-05-24 - Events, ZZ_Pendent Classificació

“No falten cadires, sobra cinisme”. Aquest és el lema del contraespot Sobren cadires, crític amb la Marató de la Pobresa que diumenge que ve emetrà TV-3. L’audiovisual està arrasant a Youtube amb més de 37.000 visionats en dos dies –segons dades d’aquest dijous al migdia–, per prop de 3.000 de l’anunci oficial de la cadena autonòmica, publicat fa un mes.

El contraespot, elaborat per activistes de col·lectius d’esquerres, reprodueix l’anunci original en què cinc persones se situen al voltant de quatre cadires, si bé després afegeix: “La Marató per la Pobresa proposa fer front a aquesta xacra amb caritat. Però no falten cadires, sobra cinisme”.

L’audiovisual assenyala l'”evasió fiscal dels més rics” com a responsable de la pobresa, i afegeix que “sobren capitalistes i sobra la violència que els empara”, amb una imatge que evoca els mossos de paisà amb braçal policial que van intervenir en les manifestacions de principis d’aquest mes a Barcelona per evitar incidents. El vídeo acaba amb la disjuntiva “caritat o solidaritat, consciència o lluita. Tu tries”.

Clika aquí

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies