Menu

IMATGES DEL MARCAT SOLIDARI 2012

2012-05-13 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Aquest any el Mercat Solidari 2012 ha estat tot un exit de participació. El barri del Clot-Camp de l’Arpa s’ha volcat de ple i ha demostrat un cop més la seva solidaritat envers aquells que més ho necessiten. S’han recollit 200 signatures per la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per la dació en pagament de l’habitatge. Molts veïns i veïnes s’han quedat sense pogué signar i s’han compromes a passar per el nostre local del carrer Sibelius, 3 . S’han de recollir 500.000 signatures.

A través dels Serveis Socials del Clot-Camp de l’Arpa i treballant en xarxa amb les direccions i les AMPES de les escoles del nostreb barri, el projecte del Mercat Solidari s’ha bolcat per a dotar i completar beques de menjador escolar, dotar i completar beques de colònies i sortides escolars i donar suport a la socialització de llibres de text i material escolar. La cohesió social que perseguim amb la nostra acció, és avui dia un valor molt necessari.

L’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa, ha col·laborat destinant l’import de les vendes de productes de COMERÇ JUST. Moltes gràcies a totes les persones que han aportat el seu gra de sorra d’una u altre manera.

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies