Menu

Un miler de manifestants rebutgen el neofeixisme al Clot en una marxa pacífica i festiva

2012-05-06 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Àmplia unitat antifeixista al Clot: això ha mostrat la manifestació que, tot just el dia en què es compleixen 62 anys de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen, ha aplegat un miler de ciutadans i ha recorregut aquest matí els carrers d’aquest barri en rebuig del casal d’inspiració neofeixista que, des del gener passat, hi ha instal·lat al carrer Independència 333. “Gent molt diversa” s’ha sumat a la convocatòria en paraules de David Karvala, d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme: han marxat plegats des de dirigents d’ICV i ERC i membres de l’Esquerra Independentista fins a moviments socials i activistes veïnals. Pacíficament han mostrat el seu rebuig als feixistes mentre una cinquantena d’ells s’aplegaven al seu local, protegit per un dispositiu de Brigada Mòbil que ha blindat el tram de carrer on s’ubica i ha aprofitat el final de la marxa per identificar alguns militants antifeixistes. Dos d’ells han acabat detinguts i traslladats a la comissaria de la Travessera de les Corts.

Ampliació de la noticia: clika aquí

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies