Menu

Mercat Solidari 12 i 13 de maig

2012-05-06 - Events, ZZ_Pendent Classificació

“Al Camp de l’Arpa i al Clot per la canalla fem de tot “.

L’any 2000 i per iniciativa de la Federació d’Entitats del Clot i Camp de l’Arpa, s’inicià un projecte en benefici de les ONGs de cooperació internacional adscrites a la mateixa Federació d’Entitats ADIA, MESTRESXBÒSNIA i SANT MARTÍ AMB EL SAHARA. Durant aquests 12 anys, i gràcies al treball realitzat per gran part de les Entitats, el resultat del Mercat Solidari ha estat tot un èxit de participació. Els seus  resultats espectaculars ha permès que les 3 ONGs pal·liïn moltes mancances en els seus llocs d’origen a través dels seus projectes:

Per tots aquests fets, l’any 2010 l’Ajuntament atorgà a la comissió del Mercat solidari la 48è medalla al mèrit col·lectiu del Premi Sant Martí.

Aquest any, a través dels Serveis Socials del Clot-Camp de l’Arpa i treballant en xarxa amb les direccions i les AMPES de les escoles, el projecte del Mercat Solidari és bolcarà a dotar i completar beques de menjador escolar, dotar i completar beques de colònies i sortides escolars i donar suport a la socialització de llibres de text i material escolar. La cohesió social que perseguim amb la nostra acció, és avui dia un valor molt necessari.

El barri necessita del màxim de complicitat dels seus habitants per assolir l’igualtat d’oportunitats dels nostres infants.  

APUNTA’T A COL·LABORAR-HI I PARTICIPAR-HI EL 12 I 13 DE MAIG!!!

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies