Menu

SANT JORDI SOLIDARI

2012-04-22 - Ecologia i Mediambient, Events, ZZ_Pendent Classificació

VENDA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ

Dia 23 d’abril  de 16:00  a 21:00 hores

c/ Sibelius, 3

Aporta el teu gra de sorra o millor… el teu €uro

 Aquest any, a través dels Serveis Socials del Clot-Camp de l’Arpa i treballant en xarxa amb les direccions i les AMPES de les escoles, el projecte del Mercat Solidari és bolcarà a dotar i completar beques de menjador escolar, dotar i completar beques de colònies i sortides escolars i donar suport a la socialització de llibres de text i material escolar. La cohesió social que perseguim amb la nostra acció, és avui dia un valor molt necessari.

 El barri necessita del màxim de complicitat dels seus habitants per assolir l’igualtat d’oportunitats dels nostres infants.  

APUNTA’T A COL·LABORAR-HI I PARTICIPAR-HI EL 12 I 13 DE MAIG!!!

L’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa participa en aquest projecte aportant la recaudació que es fara per la venda de llibres de segona mà el dia de SANT JORDI i amb la venda de productes de COMERÇ JUST  els dies 12 i 13 de maig.

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies