Menu

CATALUNYA ÜBER ALLES!

2012-03-26 - Events, ZZ_Pendent Classificació

Amb la presència i participació del seu director: Ramon Térmens

Dimecres 28 de març,  a les 19:00 hores

al local de l’AVV del Clot-Camp de l’Arpa C/ Sibelius,  3

(Metro Clot.  L1, L2)

Interprets: Belén Fabra, Joel Joan, Jordi Dauder.

Argument: Un expresidiari que torna a casa per integrar-se, un immigrant subsaharià a l’atur i un empresari d’èxit són els tres protagonistes d’aquest retrat de la Catalunya interior, en què es posa de manifest el repte de la integració dels nouvinguts i de la tolerància de la gent del país, sota l’amenaça dels extremistes demagògics.

 Acte organitzat per UCFR (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme) amb la col.laboració de l’AVV del Clot-Camp de l’Arpa.

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies