Menu

Xerrada: Com lluitar contra la reforma laboral més salvatge i injusta?

2012-03-25 - Events, Events de la Soci, ZZ_Pendent Classificació

26 de març

20:00 hores

local de l’Assoc. de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa (C/Sibelius, 3)

 

La reforma laboral aprobada per l’actual govern del PP és salvatge e ineficaç, ja que no crearà cap lloc de treball, més aviat el contrari.  S’ha utilitzat la majoria absoluta parlamentària que te el govern del PP  per realitzar un “decretazo” i fer un salt endarrera. Hem tornat a la caverna. Amb l’excusa de lluïtar contra l’atur s’han realitzat uns canvis, tots ells, encaminats a perjudicar als treballadors. Es una reforma laboral basada amb l’antic règim, es a dir, “l’amo” és qui mana i qui dictar les normes i les condicions laborals, i que les pot canviar a la seva conveniencia i “qui no estigui d’acord ja sap on és la porta”.

Creiem que pot ser molt aclaridor per coneixer el contingut concret en cada apàrtat de la reforma,  veure com s’enfoca la lluita per un nou equilibri més just i raonable,  des de la perspectiva d’un sindicat majoritari i pacifista i des de la perspectiva d’un sindicat més minoritari i amb plantejaments més oberts de lluïta obrera. No es tracta de veure qui te raó, sino de compartir informació i tots plegats decidir que cal fer per enfrontar-nos a la pitjor situació que han tingut els treballadors des de fa moltes dècades.  No oblidem que un dels principals motius de la reforma es trencar la unitat i solidaritat entre els treballadors.

Parlaran:

Àngel Crespo de CCOO

Isabel Pallares d’Intersindical-CSC

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies