Menu

Dilluns, el moviment veïnal entregarà al Parlament de gairebé 70 mil signatures contra la retallada sanitària

2011-07-08 - Sanitat, ZZ_Pendent Classificació

Aquest dilluns una delegació de representants de la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC) i de les entitats veïnals adherides a l’organització farà el segon lliurament de 69.122 signatures que han recollit de les AV de Badalona, Barcelona, Montcada i Reixac, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i Sabadell, per protestar per les retallades pressupostàries de la sanitat pública, aprovades pel Parlament el passat juny.

Després d’aquest segon lliurament al registre del Parlament – el primer de 75 mil signatures es va fer el passat 10 de maig- la delegació veïnal s’entrevistarà amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert a les 13

Etiquetas:

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies