Menu

3 de juliol Dia Internacional Lliure de Bosses: Treute'la del cap!

2011-07-03 - Ecologia i Mediambient, ZZ_Pendent Classificació

3 de Juliol, Dia Internacional Lliure de Bosses

no_bosses-190Ja fa tres anys que la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus, junt amb ajuntaments com el nostre, gremis, entitats, empreses de tota Catalunya i en el context de la campanya Catalunya lliure de bosses, celebrem el 3 de juliol, Dia Internacional Lliure Bosses. Enguany l’Estat espanyol ha incorporat en la Ley de Residuos y Suelos contaminados l’eliminació de les bosses de plàstic de forma progressiva per l’any 2018, partint de la seva substitució per a bosses biodegradables. El Dia Lliure de Bosses, però, va més enllà: volem reivindicar un ús responsable de les bosses sigui del material que sigui, i volem que les persones utilitzem per anar a comprar la mateixa bossa/cabàs/carretó durant setmanes i setmanes. La bossa biodegradable no justifica que cada vegada que anem a comprar agafem una bossa. Qui s’uneix doncs a la iniciativa?

Quins són els nostres arguments per a un món lliure de bosses?

Les quantitats parlen per si soles:

Celebrem el 3 de juliol, Dia Internacional Lliure de Bosses

Més informació http://www.bagfreeday.org

Etiquetas: , ,

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies