Menu

ANUL.LAT MERCAT D'INTERCANVI DEL DIA 26 DE JUNY

2011-06-24 - Ecologia i Mediambient, Events, Events al barri, ZZ_Pendent Classificació

Mercat d'IntercanviAmb motiu del llarg pont de la Revetlla de Sant Joan, XARCLOT ha decidit traslladar la data al 17 de juliol, per tal d’afavorir l’assistència dels participants en el Mercat.  El Mercat es farà, com sempre, al carrer Sibelius (davant la sortida de la línia II del Metro) de 10:30 a 13:30. Per reservar taula podeu enviar un correu a xarclot@hotmail.com o be per telefon al 932324610 de dilluns a dijous de 18 a 21 hores.

Com funciona un mercat d’intercanvi?

a) Porteu tot allò que ja no necessiteu i que encara estigui en bon estat: roba, DVD (pel.lícules, música, jocs d’ordinador…), llibres i contes, joguines, material esportiu, petits electrodomèstics, objectes de decoració, estris de cuina, menjar, plantes, artesania, eines…

b) Recordeu de reservar taula on podreu exposar tot allò que heu portat. Si podeu portar alguna taula plegable millor.  Podeu utilitzar-ne una o bé compartir-la amb algú.

c) A partir d’aquí podeu esperar que vingui la gent a la vostra taula i, quan estiguin interessats en algun dels vostres objectes, començar a negociar l’intercanvi, o bé podeu anar a veure què té la gent a les seves taules.

d) I sobretot recorda que la finalitat es donar una utilitat allò que ja no necessites, però que un altre persona pot continuar utilitzant, per tan procura que ho que portis funcioni i estigui en bon estat.

e) Al finalitzar el Mercat tot allò que no hagis intercanviat, hauràs d’emportar-t’ho.

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies