Menu

Tanquem Ja les Nuclears

2011-06-03 - Ecologia i Mediambient, Events, ZZ_Pendent Classificació

Tanquem Ja les Nuclears  5 de juny 2011

Presentació

Les persones que formem Tanquem les Nuclears – 100% RENOVABLES estem compromeses en una doble tasca, que són dues cares del mateix objectiu: aconseguir un tancament urgent i progressiu de les centrals nuclears en funcionament, i avançar cap a la creació d’un sistema energètic  que es basi en els criteris del que s’ha anomenat la Nova Cultura de l’Energia: l’estalvi i l’eficiència com a via per reduir l’espectacular malbaratament energètic dels països rics com el nostre, i la creació d’un sistema de subministrament energètic a partir de fonts 100% RENOVABLES. Aquesta constatació, que seria compartida en termes generals per moltes persones, es dona en un marc de conflictes  i urgències.

Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar contingut relacionat amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació aquí política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies