25
set.
15

Entrevista a Domiciano Sandoval sobre el Sistema de Pensiones

dies-radio-associativaAqui podreu visualitzar l’entrevista que es va realitzar al Domiciano Sandoval de  l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa i un dels principals impulsors de La Marea Pensionista. L’entrevista va tenir lloc el  passat dia 24 durant els actes de La Merce a la Mostra D’Associacions. El tema de l’entrevista versa sobre el Sistema Públic de Pensions .
Domiciano, informando y en defensa de las Pensiones y “La Marea Pensionista” en Radio-Associanisme en Torre Jussana, en el día de hoy 24 de Septiembre 2015. La exposición y la charla comienza a partir del minuto (25:28)


 

 

 


Remodelació Plaça Les Glòries

Remodelació Plaça Les Glòries

Marea Pensionista

Marea Pensionista

http://mareapensionista.org/

Tenis de taula

Raquetes

Tenim pales i pilotes!!!
Farem cursos, campionts... etc
És un joc indicat per a totes les edats!!!
També Tenim Futbolí!!!

dimecres de 18:00 a 20:00 h.

Categories