31
jul.
15

Música als Parcs: Concert de Cloenda 4 de setembre a les 21:00h a la plaça de Les Glòries

Musica als ParcsCicle de concerts “Música als parcs”

Cada any els espais verds de la ciutat s’omplen de música gràcies al tradicional festival “Música als parcs”. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d’estiu.

Aquest certamen de concerts d’estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat inclou música clàssica, jazz i sessions a càrrec de la Banda Municipal de Música de Barcelona. El cicle s’inicia amb un concert d’obertura a finals de juny a càrrec d’alguna formació singular, oferint concerts cada setmana fins a finals d’agost, quan un concert de cloenda tanca el certamen. Aquest any el concert de cloenda tindrà lloc a:

Concert de cloenda 4 DE SETEMBRE A LES 21.00 h A LA PLAÇA DE LES GLÒRIES BROSSA QUARTET DE CORDA Concert: ”De boca a orella”

El Brossa Quartet de Corda convida a revisar, de manera apassionada, les músiques d’arrel folk que més han influenciat la formació al llarg dels seus 10 anys de trajectòria. Amb un estil que combina l’elegància de la música de cambra amb l’energia de la música popular, i fent ús d’una transversalitat que de vegades l’apropa al jazz, la música contemporània, el rock o la mú – sica clàssica, el concert reivindica que tota música neix d’un origen comú: la voluntat de comunicar-se de les persones i la transmissió boca-orella que manté viva la música i la memòria. Cançons de protesta, d’amor, de cele – bració, de lament… En definitiva, melodies que, malgrat néixer de cultures ben diverses, troben un punt comú d’emotivitat a dalt de l’escenari. Una festa dels sentiments per cloure la 20a edició de la Música als Parcs. Aleix Puig, Pere Bartolomé, violins Imma Lluch, viola Quico Pugès, violoncel Gregori Ferrer, acordió Marta Valero, cantant Albert Gumí, clarinet Pinyu Martí, bateria i percussions

Consulteu la programació online de l’edició 2015

 Descarregueu el programa de l’edició 2015:


Remodelació Plaça Les Glòries

Remodelació Plaça Les Glòries

Marea Pensionista

Marea Pensionista

http://mareapensionista.org/

Tenis de taula

Raquetes

Tenim pales i pilotes!!!
Farem cursos, campionts... etc
És un joc indicat per a totes les edats!!!
També Tenim Futbolí!!!

dimecres de 18:00 a 20:00 h.

Categories