08
febr.
11

La pressió veïnal fa ajornar un desnonament

08-02-2011. L’Hospitalet de llobregatAgència Catalana de Notícies

afectados por la hipotecaL’actuació de l’Associació d’Afectats per la Hipoteca, impulsada pel moviment veïnal, va aconseguir ajornar ahir el desallotjament d’una família d’un pis de lloguer municipal a l’Hospitalet. Aquesta família deu a la societat municipal L’Hospitalet 2010 un total de 2.724 euros. El cap de la família, Francisco Tramuns, i el president de la federació veïnal de l’Hospitalet, Manuel Piñar, es van reunir amb treballadors socials i responsables de l’empresa d’habitatges per pactar una solució que impedís el desnonament. Tramuns s’ha compromès a pagar el deute pendent en dos terminis, abans que passin sis mesos. A canvi, la família s’ha de posar en mans dels serveis socials. Tramuns, de 42 anys, va perdre el 2007 la feina que tenia a la construcció. Des de llavors sobreviu amb una pensió de 314 euros que rep per un accident i intenta arribar als 600 euros mensuals amb feines en negre. Amb ell conviuen un fill de 14 anys, una filla de 15 i un nadó de cinc mesos, fill d’aquesta noia. La filla i el nét, a més, no estan empadronats al pis.

Segons Piñar, l’Associació d’Afectats per la Hipoteca està treballant amb 200 famílies en una situació similar a la ciutat.


Remodelació Plaça Les Glòries

Remodelació Plaça Les Glòries

Marea Pensionista

Marea Pensionista

http://mareapensionista.org/

Tenis de taula

Raquetes

Tenim pales i pilotes!!!
Farem cursos, campionts... etc
És un joc indicat per a totes les edats!!!
També Tenim Futbolí!!!

dimecres de 18:00 a 20:00 h.

Categories